Як правильно підібрати ніж для електром'ясорубки Zelmer?
В наш час набагато простіше сісти за комп'ютер, вибрати і замовити необхідну річ. Так асортимент і діапазон цін більш широкий, ніж в магазинах міста. Про час, витрачений на пошук тактовно промовчимо. Для того, щоб купити ніж для електром'ясорубки Zelmer не потрібно бігати в пошуках по всіх магазинах свого міста. Правильно зробити замовлення на ніж до м'ясорубці допоможуть наші прості рекомендації.
На м'ясорубках виробника торгової марки Zelmer застосовуються 4 види ножів.
1. Для початку необхідно визначитися з видом заточування ножа. Існує два види заточки:
- ніж, заточений з одного боку (фото 1)
- ніж заточений з двох сторін (фото 2)
Якщо є можливість, просто порівняйте свій ніж м'ясорубки з представлеными на сайті нашого магазину. У тому ж випадку, коли ніж загублений, необхідно заміряти висоту його установочного місця на шнеку (фото 3). Для одностороннього ножа висота дорівнює 16 мм, для двостороннього – 12 мм.
2. Далі важливо визначити потрібний діаметр ножа. Зробити це можна по маркуванню нанесеної на ніж. У электромясорубках застосовуються два типи ножів - 5 або 8. Ці позначки нанесені на більшості ножів для електром'ясорубок (фото 4).
Якщо ж маркування не вказана або ніж втрачено - вимірюємо діаметр решітки (фото 5).
Бувають сітки з діаметром 53 мм або 62 мм. Решітці діаметром 53 мм відповідає ніж з маркуванням «5», решітці з діаметром 62 мм – ніж з маркуванням «8».